Online Diary Diyana Amirah Zainudin

Rinduuu!


Hi, gambar tuu gambar aku & kawan2. Yeahhh, aku rindu awok muu. Aku rinduu sgt2. Aku rindu nak share cerita, masalah aku kat awok2 mu. Ye, gambar ni kita ambik sebelum PMR kan? Tahuu takk, aku rinduuu sgt kat awok muu.

Aina: Aku rindu nk dgr cite pasal A*** mu tuu. Rindu nak dgr luahan hati mu. Rindu nak koya2 dgn mu. Ye, rinduu nak tidur sekatil. Rindu seme. Mu jagaa diri nehh? Jaga diri kalau nak balik Kelantan. Makan byk2, jgn lupa text akuu sokmo. <3

Anith: Wehh! Aku rindu nak tgk mu nangis sebekk. Rindu nak tgk mu tepikk. Mu sokmo suka ngate aku kann? Yee, rinduuu ayat2 kate mu hok dok berapa nok pedas tuu. Rinduu sgt. Rinduu nk g umah mu, pahtu g jln2 kampungg. Rinduu nak tgk mu mapuhhh aku. Rinduu lahh. Kalau bosan, text akuu neh? Nanti aku ade lahh depan umahh mu. Hehehe ^.^

Thika: Mekk, bakpeee aku rinduu muu er? Bakpee eh? Ohh dok igt, aku rinduu mu sbb aku dokleh tgk muka sebek mu. Mukaaa gedikk mu kann. Mu suka sgt pelukk aku. Yee, dokleh dohh nk terima pelukan dri mu. Mu lahhh hok paling kecikk kali. Tapii mu tua dri aku. hahahahahha, mokcikk. Ye, mu jaga diri nehh? Aku rindu nak g jln umah muuu. Muahhh. ;D

Mido: Hok ni paling aku rindu. Wehh, bila er kita last meet? Ohh time kitaa hang tu kan? Tapii sekejap jee. Aku rindu mu badlyy. Sumpahh! Rinduu nak dgr mu nepik. Rinduu nak tido nge muu. Ilyyy, Midooolooo!

Ye, aku rinduu awok muu. Aku dok tahu aku duk asrama ke dok thn dpn. Tapi aku ato dh borangg. Takut aku kena pindah sekolahh. Kalau kena, awok mu jgn lupaaa aku di sini. Hihi, text aku kalau freee. Kalau nak hangg pun, aku nkkk join gok. Hehehehhehe, klahhh. Aku dokleh cite byk2. Air mata ngalirr dhh ni. Aku post ni sebab aku rindu awok mu sgt2. Swear to God, tak tipuuu pun. Ye, and last. Berdoa lahh kepada Allah supayaaa kitaaa seme dapat result cemerlangg dan lembutkan lahh hati pemeriksa kertass kitaa. Heee, okaayyy. Byee.
Lots of love: DIYANA AMIRAH



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen